Hozz létre fiókot

Ha most jársz itt először, hozz létre BetterStyle klubtag fiókot és vásárolj olcsóbban.
  • A klubtagoknak szóló árak min. 23%-kal alacsonyabbak
  • További akciók és kedvezmények
  • Hozz létre fiókot és vásárolj olcsóbban
zamknij
Hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához
Egyetértek azzal, hogy személyes adataimat a Betterstyle Hungary Kft. (1065 Budapest, Révay utca 10) és Betterstyle International Sp. z o.o. ul.3-go Maja 8 bud. C2 05-800 Pruszków a BetterStyle klubtagságommal kapcsolatban a személyes adatok védelméről szóló, 2018. május 10-i törvénnyel (Lengyel Közlöny 2019. évi 1781-as számú, törvénye későbbi módosításokkal, a továbbiakban 2019. szeptember 9-től módosított, a továbbiakban: „Törvény”) valamint a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) (Az Európai Unió Törvényszékének 2016. évi 119. száma, 1. oldal) szóló törvénnyel összhangban kezelje. Az adatok megadása önkéntes jellegű, viszont feltétlenül szükséges a BetterStyle Klubba való regisztrációhoz. Tájékoztatjuk, hogy joga van adataihoz való hozzáféréshez, azok javításához valamint felfolgozásuk ellenőrzéséhez. Beleegyezését bármikor visszavonhatja a kapcsolat@betterstyle.hu e-mail-címre írva. A beleegyezés visszavonása nem változtat azon adatok feldolgozásának jogán, amelyek a visszavonás előtt lettek megadva.

Töltsd ki személyes adataidat

Hozz létre jelszót

Jelszóval kapcsolatos utasítások

Hozzájárulását bármikor visszamondhatja a kapcsolat@betterstyle.hu címre írva.

A személyes adatok kezelője a Betterstyle Hungary Kft., amelynek székhelye 1065 Budapest, Révay utca 10, és Betterstyle International Sp. z o.o. ul.3-go Maja 8 bud. C2 05-800 Pruszków. Az adataid felhasználhatóak BetterStyle klubtagságod regisztrációjához, a klubtagsággal kapcsolatos tevékenységek elvégzéséhez és a szerződés végrehajtásához szükséges célokra. Amennyiben engedélyezed a feltételeket, az Adminisztrátor az adataidat a Betterstyle Hungary Kft. saját termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos marketingcélokra használja fel. Ezenkívül az adatokat Szponzorod és Képviselőid termék- és szolgáltatásmarketingre is felhasználhatják, valamint a BetterStyle Magyarország Kft. csoport rangsorának Szponzorai elemzési és profilozási célokra. Jogod van hozzáférést kérni az adataidhoz, helyesbíteni, töröltetni, áttetetni azokat, csökkentheted felhasználási körüket, jogod van tiltakozni.

Amennyiben további kérdésed vagy kétséged merülne fel adataid biztonságát és felhasználását illetően, akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot és írj e-mailt az alábbi címre: kapcsolat@betterstyle.hu

Ezenkívül jogod van panaszt benyújtani az adott felügyeleti hatósághoz, ha az adataid a jogi követelmények megsértésével kerülnek feldolgozásra. Lengyelországban ez a szerv a Személyes Adatvédelmi Hivatal elnöke.

A teljes verzió: ITT érhető el (a tájékoztatási kötelességekhez irányít át)

Kérjük töltse ki a fenti fejléceket, a csillaggal jelölt mezők (*) szükségesek